Szellőztető, légbevezető utólagos beszerelése falba

A legtöbb családi házba, lakásba ahol eddig jártunk, az ablakok tömítettsége rettentően zárt volt, ezért szükség volt, szellőztető utólagos beszerelésére, hogy megfelelő legyen a lakás légcseréje.

Több szempontból is fontos, az egyik a gázkészülékek megfelelő üzemeltetése másodsorban párásodás, penészesedés miatt.

Segítünk az utólagos szellőztető beszerelésében és a elszívó ventillátor szakszerű villamos bekötésében.

Különösen fontos a fürdőszobába megfelelő elszívó ventilátor akár utólagos beszerelése mely intelligens érzékelő elektronikával van ellátva.

Időzítő és páraérzékelő figyeli a helyiséget, és a fürdőszoba elhagyása után is biztosítja a szellőztetést, akkor is, ha lekapcsoltuk a villanyt. A páraérzékelő figyeli a páratartalmat és automatikusan működteti a ventilátort.

Szellőztető utólagos beszerelése falba elszívó ventilátorral célszerű fürdőszobába, mosókonyhába, wc-be.

A vizes helyiségek kialakításában fontos szabvány az MSZ 1600, mely kimondja mi minősül nedves helyiségnek. Ebben a térben páralecsapódás veszélye forog fenn és a páratartalom 75% meghaladja. Villanyszerelői szemlélettel, megfogalmazza, hogy a az erősáramú készülékek miként szerelhetik be a Villanyszerelők.

Érintésvédelmet figyelembe tartva például fürdőkád és zuhany felett tilos elektromos készüléket beüzemelni. A szellőző ventilátornak megfelelő védettséggel kell rendelkeznie.

Amennyiben csak az elszívó ventilátornak szeretné kialakítani villamos bekötését szívesen kivitelezzük Önnek.

Kérjen ingyenes felmérést.

Fürdőszoba villanyszerelés hétvégén is.

fürdőszoba villanyszerelés, elszívó ventilátor